28.04.2020

Pyrimme hyödyntämään korona-aikaa toiminnan kehittämiseen. Palkkasimme toisen työntekijän projektityöhön laatimaan markkinointilistaa yms. Lisäksi nettisivuille on tulossa uudenlainen konsepti kauppasivulle.


31.12.2019


Viimeisiä päiviä viedään kuluvaa vuotta ja vuosikymmentä. Miten nopeasti aika vierähtikään taas kerran. Vuosi on jäänyt mieleen useista eri syistä. On ollut mm. toimipaikan muutto, työntekijän palkkaus ja verkostojen vahvistamista. Toimiminen työnantajana on ollut mieleenpainuvia asioita. Lisäksi monenlaisia projekteja on eri yhteistyökumppaneiden kanssa viety läpi. Haluankin kiittää Asiakkaita ja yhteistyökumppaneita isolla Kiitoksella, ilman Teitä mikään ei olisi mahdollista. Vuosikymmenen loppu päättää myös 12 vuotta kestäneen elinkeinoharjoittajan taipaleen. Näin yksi aikakausi päättyy ja uusi alkaa, kun toiminta jatkuu MiiTec Oy:nä. Muutos ei toki aiheuta muuta kuin parannuksia toimintaamme. Esim. panostamme edelleen tehokkaampaan suunnitteluun ja tuotekehitykseen. Tarkoitus olisi mm. parantaa tuotteen koko elinkaaren hallintaprosessin tietämystä entisestään. Lisäksi lean:in sisäistäminen yrityksen prosesseihin jatkuu vielä.

Toivottavasti voimme auttaa myös jatkossa Teitä ja varsinkin Sinua! Hyvää tulevaa vuotta 2020. Terveisin Panu Miinalainen, MiiTec Oy05.12.2019


MiiTec:illä käännetään uusi sivu ja lähdetään kohti tulevaa uusin eväin.

Jatkamme toimintaa MiiTec Oy yrityksenä!

Muutos ei aiheuta käytännön muutoksia toimintaan, toki kehitämme toimintaa asiakaslähtoisesti parempaan suuntaan.

Hankimme mm. Solidworks suunnitteluohjelmalle yhden pysyvän lisenssin lisää entisten Solidworks ja Autodesk Inventor lisenssien rinnalle. Ja Lean projektia jatketaan edelleen.


Kiitos nykyisille asiakkaille kuluvasta vuodesta ja uudet toivotamme tervetulleiksi!


19.10.2019

Päivitetty käyntiosoite: Kaislakatu 6, 80130 Joensuu. Tervetuloa!


06.10.2019

Muutimme Joensuuhun lokakuun alkupuolella. Uusi osoite on Kaislakatu 6, 80130 Joensuu. Tervetuloa tutustumaan!


10.09.2019

Insinööri Matti Partanen on aloittanut meillä kone- ja laitesuunnittelijana. Matilla on laaja kokemus vastaavista tehtävistä. Tervetuloa Matti MiiTec Oy:lle.


08.05.2019

Kiitos kaikille hakijoille! 


15.04.2019

Haetaan osa-aikaista työntekijää suunnittelijaksi. Laita vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen. Työt alkavat heti sopivan hakijan löydyttyä. 

Alla linkki mol.fi työpaikkailmoitukseen:

https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/9926121?locations=Pohjois-Karjala&announced=3&leasing=0&english=false&sort=1


29.03.2019

Nettisivut päivitetty! Lukekaahan tarkkaan mitä löytyy sivuilta ja tottakai saa/pitää ottaa yhteyttä kysyäkseen lisää tietoa.20.12.2018


Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! Kulunut vuosi on ollut työntäyteinen ja antoisa. Paljon on menty eteenpäin ja toimintaa kehitetty. Kiitos kuuluu teille asiakkaat ja yhteistyökumppanit. Ja kiitos kuluneesta vuodesta jokaiselle mukana olleille. Jatketaan ensi vuonna samalla kehityksen tiellä!


30.10.2018 Toimistotila haussa!

Etsitään uutta toimitilaa Ylämylly-Joensuu alueelta. Haussa 1-2 huoneen toimistotilat.

Nykyisen vuokratilojen toimintojen alas-ajon vuoksi:

http://www.lipertek.fi/-/ylamyllyn-yritystalo-kayttoikansa-paassa


Tarjoa: panu.miinalainen@miitec.fi